Forum graficzne z piekła rodem zaprasza do zabawy w świecie grafiki komputerowej i nie tylko. Zaprezentuj swoje prace a my ci je ocenimy. Organizujemy wiele ciekawych konkursów. Wbijaj do nas.
"Sons of Jah" to team stworzony dla ludzi którzy chcą się dobrze bawic. Nie ważne jest czy jesteś PROtagerem czy Nowicjuszem, grunt to bycie "Irie"
Aby się do nas dostac musisz sprostac pewnym wymaganiom:
- zapał do "pracy" i chęci
- częste odwiedzanie forum
W podaniu pokaż 3 (Twoim zdaniem) Twoje najlepsze prace, krótko się przedstaw i to chyba na tyle
Podania proszę składac w tym temacie.
tak wiem że dawno nie robiłem ale miałem sporo nauki, wiadomo odpoczynek, tutaj siostrzeńcem praktycznie codziennie musiałem się zajmować do tego czwartku co minął, a tak robienie grafiki podchodząc do kompa co min na 10 sek to jak nie robienie jej wcale, teraz mam czas i chęci nauczyć się komponować grafikę. No to chyba na tyle
Zobacze co powiedzą inni, ale Zaptos, nie lepiej by bylo gdybys sie zglosil do innego TEAMU? Jak Cie przyjmiemy to bedziemy miec liczebna przewage, a to jest nie fajne....
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.