Forum graficzne z piekła rodem zaprasza do zabawy w świecie grafiki komputerowej i nie tylko. Zaprezentuj swoje prace a my ci je ocenimy. Organizujemy wiele ciekawych konkursów. Wbijaj do nas.
Ja niestety niewiem , nie mialem Winsh!ta Vi$te niestety -- i 3ds 9 tez niemialem hehe moze koś już miał taki problem i może się wypowiedzieć?
Pozdrawiam.
Pomógł: 2 razy Wiek: 30 Dołączył: 01 Paź 2006 Posty: 118 Skąd: się wziąłem.. !?
Wysłany: 2006-10-22, 00:08
Nauczcie się napierw podstaw wprogramu, apotem bawcie się w najnowsze wersje..., na moim poziomie, pomimo tego co tu na razie zaprezentowałem, nie przeroczyłem kwalifikacji z Maxa 6.0, a gdzie mi tam do maxa 8.0, w wersji 9.0 różnice między poprzednią wersją sa dla mnie nieistotne.
Nauczcie się podstaw, nabieżcie w nich wprawy, a potem się bawcie "wesjami"
Pozdro.
_________________ Kiedy następna praca ?? ta informacja jest ściśle tajna łamana przez nie wiem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.