Forum graficzne z piekła rodem zaprasza do zabawy w świecie grafiki komputerowej i nie tylko. Zaprezentuj swoje prace a my ci je ocenimy. Organizujemy wiele ciekawych konkursów. Wbijaj do nas.
Wysłany: 2007-07-08, 19:10 [Avatar] Nissan Klub Polska
Witam, czy chciałby ktoś zrobić avatar na forum Nissan Klub Polska? Mam dla przykładu stary avatar (zmieniłem auto i potrzebny inny), mam wiele fotek mojego auta. Chciałbym aby w avatarze oprócz mojej furki był mój nick klubowy (AUTOMAT_82) - może taki chodzący góra-dół jakby nie było z tym problemu.
Jego szerokość nie może być większa niż 150 pikseli, a wysokość nie większa niż 150 pikseli, a rozmiar nie większy niż 6kB - to są parametry z forum, jednak może ktoś tutaj się orientuje czy podając odnośnik do własnego serwera mogę mieć rozmiar większy??.
Proszę o kontakt gdyby ktoś chciał mi pomóc gdyż ja nie mam o grafice pojęcia Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.