Forum graficzne z piekła rodem zaprasza do zabawy w świecie grafiki komputerowej i nie tylko. Zaprezentuj swoje prace a my ci je ocenimy. Organizujemy wiele ciekawych konkursów. Wbijaj do nas.
1. Czcionka mi się nie podoba, taka jak źle wycięty render xD Ogólnie taka trochę zamazana praca, ale kolorki fajnie dobrane 8/10
2. Bardzo mi się podoba. Uwaga: Nie mam żadnych zastrzeżeń ^^ Aż kliknęłam specjalnie, żeby zobaczyć czy jest ramka, no i jest, mmm.... 10/10 ^^ ( no może żeby Johny był troszkę jaśniejszy... ale to już takie nieważne
Crysis brzydko wyglada w tych kolorach i za duzo sharpenu tam jest
deep jest niezły choc tez kolorki odstraszają
DeJotka tez niezła, jakieś świetliki juz widać ale znowu kolory....
Popracuj na kolorami, i troche nad kompozycja a niedługo wyzwe Cię na walkę
W 2 pracy nawet dobrze ale po prawej stronie te białe plamy hmm.. nie za dobrze to wyglonda... Marze żeby umieć takie napisy... jakbyś mógł lepnij mi tutka na PW będe wdzięczny.... To że piwko dałem za tamte prace to tutaj nie dam... a jeszcze światełka fajnie dopasowane
Czegoś mi w niej brakuje w lewym górnym rogu, jakoś pusto. I moim zdaniem światło za mocne, ale ogólnie znów mi się podoba Myślałam że tam Fergie jest napisane z początku xD 9/10
A co do DjWomen to mi się nie podoba, ogólnie cała. Napaćkana taka, 7/10
znó fajnie sie pobawileś światełkami ale troszke głupio wyszło z napisem oczywiście pasuje ale to niżej Freige x3 mogłeś napisać jakiś slogan fajny albo cytacik. Prosze daj mi tutka jak robisz takie napisy
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.