Forum graficzne z piekła rodem zaprasza do zabawy w świecie grafiki komputerowej i nie tylko. Zaprezentuj swoje prace a my ci je ocenimy. Organizujemy wiele ciekawych konkursów. Wbijaj do nas.
Harriet, no rzeczywiście dziwne to ten but z tlem troche sie nie kontrastuje mogłas dac buta zamiast tego czajnika moze wtedy by to lepiej wygladalo . co do drugiej pracki no to nawet mi sie troszku podoba ale co to czajnik na pracke
Vatra ile razy dziennie z czajnika korzystasz?? Ja pewnie ze trzy razy, a czy kiedykolwiek zwróciłeś uwagę na jego piękno i tajemniczość? Czy tylko czaszki mają prawo być dostrzegane i doceniane? A trampki? Co byś bez nich zrobił? Gołą piętą świecił!! Powinenieś się nauczyć jakie są piekne te zwykłe rzeczy, na pozór niepozorne, a przecież bez nich nie moglibyśmy żyć!
A widelec? Zastanawiałeś się kiedyś, co by było żeby człowiek nie wymyślił widelca? Jak być spagetti jadł? Albo w ogóle potrawy??
Harriet, przesadzasz ja z czjnika korzystam raz max 2 razy dziennie, w tramkach nie chodze tylko w normalnych butach a na w-f mam halówki a zamiast widelca można by było korzystac z pałeczek
Vatra słyszałeś kiedyś o czymś takim jak surrealizm ? Picasso napaćkał trochę plam i wielkie dzieło.
Ale cóż Harriet ciężka jest droga artysty
"Choć droga stroma i śliska,
Gwałt i słabość bronią wchodu
Gwałt niech się gwałtem odciska,
A ze słabością łamać uczmy się za młodu" - Oda do młodości.
Pozdrawiam porąbany na głowę,
Solo ^^
You threaten MY people with slavery and Death !"
Solo, zażywałeś dziś apap bo chyba cie główka boli <joke>
Solo, a no musze powiedziec że słyszałem to coś takiego co na co dzień patrzymy i może się wydawac brzydkie czy niechlune a w rzeczywistości jest piękne czy unikatowe ale jakoś trampek wg. mnie nie jest zbyt piękny <lol3>
Ale co sądzisz o pracach?? xD Bo mi najbardziej chodzi o oceny i żebyście mówili co źle jest...
Tylko Vatra ja narawde nie wiem co Ci sie w tym czajniku nie podoba, przecież to taki ładny czajnik, taki czerwony ^^. Elektryczne juz nie mają tego czegoś....
Harriet, jak nie np. mój czajnik "ma to coś" pstrykasz i po 1-2 min masz ponad 1,5 litra wody wrzącej a taki czajnik "stary" to za nim się nagrzeje to mija ten czas, nasz czas i dzięki nowym wynalazką np. takie gotowanie wody w czajniku nowoczesnym nie zabiera nam zbyt dużo czasu dzięki czemu możemy te kilkanaście-kilkadziesiąt sekund przeznaczyć na coś pożyteczniejszego co w roku daje nam kilka-kilkanascie a nawet kilkadziesiat godzin na wykorzystanie je w pełni niż czekanie aż woda sie w starym czajniku zagotuje "boże co ja plote" ide chyba zarzyc apap
Na pierwszej i trzeciej zbyt jaskrawe kolory...używaj gradienty jeśli wychodzi Ci zbyt jasna praca daj czarnego gradienta na darken lub multiply (<- zmniejsz opacity)
Tak? A gdzie w tym wszystkim romantyczny szum wody? Gdzie ten ekscytujący moment, gdy zrywasz się od kompa z okrzykiem: Zapomniałem wyłaczyć wode!! Wchodzi do kuchni a tam takie powietrze wilgotne... elektryczny ma brzydsze kształty i się tak łądnie nie smali od gazu... A poza tym jaka to przyjemność, gdy zwykły czajnik jest taki bruudny a Ty go nagle umyjesz i wtedy sie błyszczy cały? A już nie wspomne o wspaniałości przeglądania się w czajniku, gdy widzisz głowę jak arbuz albo coś w tym stylu!
ach ten czas nasz nieubłagany czas
przez to nikt czasu nie ma
bo nasz czas leci i leci
az wkoncu nasz czas sie skończy
i co wtedy bedzie kiedy nie bedzie juz tego naszego czasu
(musze się leczyc ) coś dziś mi na główke siadło
[ Dodano: 2007-03-07, 15:58 ]
Chyba choroba Solo jest zakaźna mam nadzieje że zaraz to mi minie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.