Forum graficzne z piekła rodem zaprasza do zabawy w świecie grafiki komputerowej i nie tylko. Zaprezentuj swoje prace a my ci je ocenimy. Organizujemy wiele ciekawych konkursów. Wbijaj do nas.
No mi się nie podoba. Rozmiar może być, ale tło takie ubogie, napis nie pasuje do reszty, a te flary w oczach są dziwne. No i jakoś brak mi rameczki, praca taka otwarta jest.I w ogóle pusto tam jakoś. hm.. 5/10
Hm.. Troszczkę lepsza, ale ten napis to ni w gruszkę ni w pietruszkę, straszny xD Ramka chyba jakaś jest, ale moim zdaniem za słaba. no i jakiś gradient map by się przydał, żeby tak nie kłuło w oczy xD Na razie bez oceni liczbowej A i ta góra postrzępiona dziwna jest
Napis robiony według tego tutorialu: http://www.graficzna.pl/s,103.htm
ale za nic nie mogłem go wstawić takiego jaki wyszedł. a wyszedł ładny. Więc zapisałem w jpg. i skopiowałem i taki przezroczysty był. Potem dodałem kilka efektów. A i ramki nie ma
Wiesz tam tutoriale są prosto dla amatorów jak na pierwsze razy to calkiem niezle 7/10 z kolejną następną pracą będę inaczej ocenial...
PS: Jeżeli solo (junior admin) uruchomi szkółkę to cie bd chciał wziąźć. O ile chcesz?
Ja tam bym zaczęła od początku xD Wg mnie render za nisko, utnij mu trochę łba ale zostaw ręce, bo dziwnie wygląda jak sam czubek wystaje xD no i pobaw się, kilka brushy, c4d naokoło..
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.