Forum graficzne z piekła rodem zaprasza do zabawy w świecie grafiki komputerowej i nie tylko. Zaprezentuj swoje prace a my ci je ocenimy. Organizujemy wiele ciekawych konkursów. Wbijaj do nas.
No ja wiem czy ona taka piękna ;p Render na cała sygnę, w tle walnięte c4d ( żadnej obróbki nie widać) a napis taki średni na jeża. Ja radzę się pobaw efektami. Nie będę wystawiać oceny bo nie chcę być brutalna xD
Chciałbym podziękować Shin'owi za pomoc bo dzisiaj mi pokazał jak lepiej render wtopić.
Praca którą miałem dać na AOTW ale podałem zły link Jest to praca naprawdę druga.
Ostatnio zmieniony przez Shirai 2008-01-05, 20:59, w całości zmieniany 1 raz
Nom mały błędzik ale wkońcu będzie troche tych konkursów więc masz jeszcze szansę
Co do ostatniego avatara jest dobrze tylko koło napisu jest troche przestrzeni mogłeś ją zapełnić.
strasznie kiepska jakość, brzydko to wygląda, takie jakby niezadbane:p Render za duzy, w sumie to nic tam nie widać, nie ma zadnego focal pointa, nie ma na czym zawiesic oka
Cóż to jest? Bo chyba nie sygna, a wielkie.
Żeby nie robić przerw? Mój drogi, rób co tydzień jedną pracę byle porządną i CZYTAJ TUTORIALE! Wierzaj mi, to pomaga...
ehh... Tło do.... Napis też... Ten odblask po lewej pewnie miał zapełnić trochę pracę ale jakiś nietrafiony.... Jedno co mi się podoba to ten efekt jakby przesunięia na renderze. ogólnie za mało pracy moim zdaniem w to włożyłeś, jeden fractals tła nie czyni!! Wolę nie oceniać.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.