Forum graficzne z piekła rodem zaprasza do zabawy w świecie grafiki komputerowej i nie tylko. Zaprezentuj swoje prace a my ci je ocenimy. Organizujemy wiele ciekawych konkursów. Wbijaj do nas.
Hehe, ja naprawdę nie wiem co wy widzicie w tych ramkach xD
Napis - kompletna porażka kolorystyczna, postaraj się trochę dobierać, nie musi być idealne, byle nie raziło.
Co do efektu na renderze, to nie wiem dlaczego ale początkujący graficy jakoś go lubią. Jak dla mnie to on nie pasuje, tło takie wodniste, a tu nagle grube krechy. No i oczywiście pustka straszliwa Jeżeli nie masz czym zapełnić, to radzę robić po protu węższe sygny
Na anime spuszczę zasłonę miłosierdzia xD
Pracuj, jak na nowego w świecie grafiki nie jest źle
Tak pomyślałam, że w to puste miejsce na środku i po prawej możesz wstawić jakiś dłuższy napis, zawsze by zajęło trochę miejsca Bo taka pustka niweczy cała efekt.
Shirai, spróbuj inny filter na tego gostka, bo te krechy to nie pasują, i postaraj się wtopić render, bo tutaj wygląda jakby to było po prostu na karce poprzyklejane tzn: tło jako kartka do tego render wycięty z gazety i wklejony na tło i do tego napis xD z gazety "Gala" (całkowicie nie pasujący do całości)
jezeli chcesz mieć fajne render robisz tak
Image->Apply image i już masz jakby kopie tego co zrobiłeś. Następnie dajesz jakiś efekt i wymazujesz ko do okola rendera zostawiasz tylko render z tym efektem i masz
Ja tak czasami robię jak pisze Sniper.
Wiecie, miejcie trochę wyrozumienia... to jego pierwsza praca, na "poważnie"
A zrobił taki napis no taki jest (chyba) w tym anime
Hm... Nie ma napisu i ogólnie mało z nią zrobiłeś. Jedno co mi się podoba to ramka, wreszcie jakaś ludzka xD Nie będę oceniać bo właściwie nie ma co oceniać ;P
A ja dodam od siebie, posiedź nad jedną sygną dłużej xD Naprawdę widać, co ile pracy wymagało. I pokombinuj z filtrami, tutoriale czytaj, etc. po prostu się pobaw
Wiesz co ci powiem boje sie ze mi konkurencji narobisz świetna praca bardzo mi sie podoba piwko za postępy coprawda napis mógłby być lepszy ale i tak sygna rządzi. Proponuje ci ją dać do podpisu.
PS:Rozreklamuj trochę forum wśród kolegów/koleżanek
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.