Forum graficzne z piekła rodem zaprasza do zabawy w świecie grafiki komputerowej i nie tylko. Zaprezentuj swoje prace a my ci je ocenimy. Organizujemy wiele ciekawych konkursów. Wbijaj do nas.
Może i nie wygląda ale tyle siedziałem ok wybiore tą bez animki dzięki za poradę dziś wsadzę grafike WhosOnline
[ Dodano: 2008-01-08, 19:18 ]
I jest whosonline
Jest to w stylu logo odpowiada to jak niektóre fora mają whosonline przy osobach dostępnych na forum aktualnie niestety ten styl nie ma zapraszam do oceniana czy pasi do loga itp
Sniper, Ouuu... gorąca ta pracka fajna, fajna napis oczywiście niezbyt, reszta ok, troszkę tylko te boki mogłeś jakimiś paskami urozmaicić powiedz mój drogi jak robisz te kółeczka? ogólnie spoko technicznie a i te linie białe skierowane w napis... yyy.. najlepiej jakbyś je bardziej wtopił lub usunął
8/10.
dlaczego nie dałem 10/10? to tak:
Napis
Kreski białe skierowane w napis (ogólnie powinny być na równi a są krzywe ) i brak wtopienia ich, za bardzo rzucają się w oczy.
I brak efektu po bokach wiem że tam kilka px, ale jakbyś dodał jakiś pasek/paski raczej byłoby lepiej
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.