Forum graficzne z piekła rodem zaprasza do zabawy w świecie grafiki komputerowej i nie tylko. Zaprezentuj swoje prace a my ci je ocenimy. Organizujemy wiele ciekawych konkursów. Wbijaj do nas.
YYYYyy napis out, tło za bardzo jasne, wygląda praktycznie tak jakbyś wziął stock i wymazał połowę gumką, renderek nie wtopiony
4/10 no sorka ale trzeba coś zrobić aby poprawić poziom na forum, jak zobaczyłem inne fora to tam to dopiero są jazdy, za taką pracke co my dajemy 10/10 to oni dają 5/10 xD
Dobra coś świeżego nie uważam że was zafascynuje bo tak nie będzie ale dziś coś tam zrobiłem więc dam niby dla qumpla ale pokaże.
1.Sygnatura 50cent
2.Avatar Tupac
Sniper, sygna, widziałem inną sygnę gdzie render był wykorzystany o wiele lepiej , trochę jakoś zbytnio niewkomponowany w tło ogólnie prawa strona leży co to c4d walnięty na krzyż z opcją, prawa w sumie też, środek najlepszy
5/10
Avek:
napis mi się podoba fajna taka czcionka czarnuchów yo ziom, ziomal, co tam leci czarnuchu itp więc do raperów pasuję (nie to że jestem rasistą, bo nie jestem ale czarny kojarzy mi się z takim mega wyluzowanym ziomkiem i nie mam nic do nich) hmmm lecz prawa górna strona... c4d walnięty na tło i koniec a reszta spoko 7,5/10
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.