Forum graficzne z piekła rodem zaprasza do zabawy w świecie grafiki komputerowej i nie tylko. Zaprezentuj swoje prace a my ci je ocenimy. Organizujemy wiele ciekawych konkursów. Wbijaj do nas.
Niezłe ale 1 brak napisu 2 nie ładnie wyglądają gracze z Fify po 3 tło lepsze niż poprzednia ale i tak jeszcze to nie to
PS: Nie lubie pracek z piłkarzami
Ocena: 4/10 (wiele lepsze niż poprzednia)
1 wali po oczach, 2 jakoś mi się piłkarze nie kojarzą z zielonym xD, 3 za dużo światła, 4 niezłe tło, 5 oczywiście świetna ramka ^^
5,5/10 nie jest źle xD
render rozciągnięty, tło po prawej może być, po lewej to wolę nic nie mówić bo skończę jak skibix xD Zapomniałeś, że istnieje coś takiego jak gradient mapa albo photo filtr? Ten render ma okropny kolor i w ogóle nie pasuje do tła xD uh Vatra ćwicz bo z formy wylazłeś jak nic xD
Yyy...kupa? to tło wygląda jak...yy...rzygi? render wogole nie pasuje, no mogłes go choc troche wtopic.
100% poparcia tło to nie będę się wyrażał. Efekt na ręce rendera a tyle razy powtarzam Usówaj efekty z rendera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chyba to dam do opisu. Tak czy siak wole nie oceniać
PS: Podziwiam cię że chce ci się to wszystko od nowa w PS uczyć za to masz respekt u mnie
Harriet, yyyy no raczej tak bynajmniej zapomniałem gdzie to się znajduje
W ogóle to teraz mam taką fazę że używam tylko c4d bo nic innego nie pamiętam a z filtrów to tylko glass, i z adjustmens to tylko variations, bo pozapominałem. A na tej sygnie głównie próbowałem all rzeczy, a wstawiłem bo chce dajmy za parę miechów sobie oglądać co ja to takiego wyprawiałem ^^ Dzięki all za swoje wypowiedzi. Jutro postaram się coś innego zmotać
A właśnie jaki się przycisk naciska aby zmieniać obraz równomiernie po obu stronach? (pamiętam że go używałem, ale zapomniałem który to był xD )
Tylko się nie spiesz wszystko zrób na luziku spokojnie dopasuj + muzyczka (najlepiej Bethowen żart:D) i będzie dobrze ;)Co nagle to po diable (przekonałem się na własnej skórze)
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.