Forum graficzne z piekła rodem zaprasza do zabawy w świecie grafiki komputerowej i nie tylko. Zaprezentuj swoje prace a my ci je ocenimy. Organizujemy wiele ciekawych konkursów. Wbijaj do nas.
Jacie jaki mily prezęt na sylwka chociaz ty o mnie nie zapomniales wszyscy przyjaciele zrobili sylwka mnie nie zaprosili ale to naprawde mily prezent:) dziękuje obiecuje że się odwdzięcze odrazu dodaje do pdopisu. Piwo oczywiście i 10/10 (zasluzyles na dyche naprawde)
PS CZy ty mnie lubisz?:)
Ja Cię lubię
Ja mam jeszcze gorzej. Nikt mnie nie zaprosił. A jak się mamy pytałem czy EWENTUALNIE mógłbym pójść to powiedziała " U nas w rodzinie puszczamy na sylwestra od 3 kl. gim."
I teraz siedzę sam w domu i pupa blada.
Dobra nie róbmy już offtopu...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.