Forum graficzne z piekła rodem zaprasza do zabawy w świecie grafiki komputerowej i nie tylko. Zaprezentuj swoje prace a my ci je ocenimy. Organizujemy wiele ciekawych konkursów. Wbijaj do nas.
Zamierzam ponownie zrobić takie grupy jak były kiedyś.
Grupy będą dwie. Chciałbym wyłonić dwóch "kapitanów" na drodze konkursu prac.
Także jeżeli ktoś bardzo chce, czuje się na siłach niech mi wyśle prace na PW, ja je tutaj umieszczę i potem drogą głosowania wybierzemy DWIE najlepsze prace.
Autorzy tych prac zostaną kapitanami grupy.
Ok teraz jakie prace macie mi przysyłać.
Typ : Tapeta
Temat : Zwierzęta
Rozmiar : 800x600
Termin oddania : 20 Styczeń
Liczę, że będzie dużo prac. Nie bójcie się robić i przysyłać tych prac, nawet jeśli nie jesteście jakimiś super grafikami.
Nie piszcie czegoś w stylu "Skibix przyślę to i tak nie wygram" bo wiem, że czasami się takie coś zdarza. Po prostu przysyłać worki, ja później zrobię ankietę.
Każdy będzie brany pod uwagę
PS. Jeżeli na forum wróci więcej osób, to pomyślimy nad większą ilością grup. Na razie tylko 2.
PS2. Kapitan będzie mógł ustalić nazwę grupy ( po przedyskutowaniu jej ze mną ;P), będzie mógł ustalić sobie zasady rekrutacji do grupy itp itd.
Pozdrawiam,
Solo
You threaten MY people with slavery and Death !"
A jak ja bym chciał założyć własną grupę z kimś i mieć swój dział to co nie moge?? Wg mnie grupy powinny być zakładane przez tych co chcą. A nie zakładane dla innych
Wrona ... dobrze.. zrobimy 15 grup po 1 osobie .. pasuje ?
Kiedy?
znaczy kiedy znajdzie się 15osób które reguralnie będzie odwiedzać forum ?
moim zdaniem wprowadzenie 2 grup na początek będzie najlepszym rozwiązaniem.
Jak forum będzie takie super jak 1.5roku temu to możemy porozmawiać o większej ilości grup.
Re up:
To była ironia ... no .. ale dobrze zauwazyleś nie mamy na razie nawet 15 osób
Dobra.. jeżeli do niedzieli nie dojdą mi pracki, sam wyznaczę moderatorów.
Pozdrawiam,
Solo
[ Dodano: 2008-01-06, 17:06 ]
Ok,
Niech mi napiszą PW wszystkie osoby, które chciałyby założyć grupę.
Wybiorę spośród nich dwie.
Ponieważ konkurs prac nie wypalił.. dostałem tylko jedną niestety.
Także proszę mi pisać PW.
Zgłaszać się mogą wszyscy.
Pozdrawiam,
Solo
You threaten MY people with slavery and Death !"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.