Forum graficzne z piekła rodem zaprasza do zabawy w świecie grafiki komputerowej i nie tylko. Zaprezentuj swoje prace a my ci je ocenimy. Organizujemy wiele ciekawych konkursów. Wbijaj do nas.
Wiem ze out nie najlepszy, ale moze komus sie przyda....
Pamietajcie : Nie dam ustawien smudga aby prace niebyly takie same
Mozna ten tut wykorzystac z innym renderkiem
Siema ja tez chciał bym miec sygne taka jak wasza wienc nieh ktos mi pomorze plzka np.z jakims autem albo co odpiszcie plz.
Ja Niemam tego programu co jest na obrazku i o czym piszą wiec prosze o pomoc i z kąd ściągnonc ten program?? http://img403.imageshack....ge=tutekzr1.jpg <--- Auto i cały opis wykonywany przez Mrok13 naszego najlepszego nieiwem kogo ale najlepszego
Ostatnio zmieniony przez KuBa 2007-02-09, 15:04, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.