Forum graficzne z piekła rodem zaprasza do zabawy w świecie grafiki komputerowej i nie tylko. Zaprezentuj swoje prace a my ci je ocenimy. Organizujemy wiele ciekawych konkursów. Wbijaj do nas.
...tak zacząłem testowac światełka i kombinować nad skróceniem czasu rendera nie tracąc jednocześnie bardzo na jakości i łazienka zaczeła wychodzić
to se mysle ze wrzuce
jutro jak cos wyjdzie konkretnego (a mam taką nadzieje ) to wrzuce wieksze rozdziałki
wszystko GIT ale zmieniłbym texture płytek które są przy wannie. wydaja sie takie strasznie wypukłe w sumie moze i by to pasowało ale ten wzór który tworza wyglada brzydko, jakis taki lity kamień
jedna i druga metoda jest prawidłowa ale po to wymyslili clotha czy reactora żeby ułatwic ludzim zycie
akurat te reczniki nie sa moje ale bedą... narazie siedze nad dobrym doświetleniem
tak jak napisałem wcześniej... nie chodzi mi teraz o modelowanie i elementy wyposazenia łazienki czy układ architektoniczny tylko o dobre doświetlenie sceny
Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 01 Paź 2006 Posty: 118 Skąd: się wziąłem.. !?
Wysłany: 2007-04-27, 05:59
Witom arturprx2, co z tymi żarówkami które mi obiecaleś przy lustrze ^^, zauważyłem taką rzecz natomiast, otóż cień ręcznika, tego przy oknie co wisi jest jakiś dziwny, za bardzo rozciągnięty w perspektywie.
Po drugie tak jak mówiłem wcześniej, skoro testujesz oświetlenie, powinieneś dać przynajmniej jedną lampę główną w łązience, jak ktoś wejdzie po nocy to się zabije bo nie będzie słońca ^^, ale to w sumie testowanie innego rodzaju oświetlenia, no i jeżeli chodzi o szczegóły ^^ to wanna dalej za mała
Pozdro.
_________________ Kiedy następna praca ?? ta informacja jest ściśle tajna łamana przez nie wiem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.