Forum graficzne z piekła rodem zaprasza do zabawy w świecie grafiki komputerowej i nie tylko. Zaprezentuj swoje prace a my ci je ocenimy. Organizujemy wiele ciekawych konkursów. Wbijaj do nas.
Wysłany: 2007-04-22, 20:50 [Logo] na stronę
Cześć wszystkim. Chciałbym was poprosić o to aby zrobili mi fajne logo na stronę. Mam wgrany skrypt joomla i do tego chcę to logo. Wymiary tego loga żeby były dokładnie 635 x 150, strona jest o klasie 2a (drugiej a) po prostu chcę aby na tym logu było jakieś fajne tło (szare, ciemne) i na nim napis "Klasa 2a" + ewentualnie jakiś podtekst "Jesteśmy najlepsi" lub "is the best" jakiś efektowny. Jeśli chodzi o kolorystykę to mam szablon szary, oto link do scena tego szablonu http://www.obrazek.net/uploads/6c6e2946f2.jpg Chcę aby całość z logiem ładnie współgrała, myślę, że wiecie o co mi chodzi. Chyba to wszystkie informacje jakie potrzeba. Jakieś szczegóły detale to dopasujcie według swojej wyobraźni. Bardzo was proszę o jak najszybsze zrobienie mi tego loga. Także proszę zrobienie mi tego. Z góry dzięki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.