Forum graficzne z piekła rodem zaprasza do zabawy w świecie grafiki komputerowej i nie tylko. Zaprezentuj swoje prace a my ci je ocenimy. Organizujemy wiele ciekawych konkursów. Wbijaj do nas.
Jest to młyn wodny robiony na podstawie konceptu z gry "Warhammer Online"
Narazie jest to tylko podstawa, ale fajnie by było jakbyście się wypowiedzieli, porównali
Pomógł: 2 razy Wiek: 30 Dołączył: 01 Paź 2006 Posty: 118 Skąd: się wziąłem.. !?
Wysłany: 2006-11-04, 19:10
Wydajew mi się że łopatki na kole do obracania powinny być w poprzek Obwodu a nie położone na obwodzie, bo woda nie będzie ich wprawiała w ruch... Taki szczegół techniczny... poza tym pracuj dalej... czekam na efekt końcowy.
Pozdro.
_________________ Kiedy następna praca ?? ta informacja jest ściśle tajna łamana przez nie wiem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.