Forum graficzne z piekła rodem zaprasza do zabawy w świecie grafiki komputerowej i nie tylko. Zaprezentuj swoje prace a my ci je ocenimy. Organizujemy wiele ciekawych konkursów. Wbijaj do nas.
Więc będzie to mam nadizeje pierwsza i nie ostatnia taka bitwa. Mianowicie chodzi o bitwę na tutorial Każdy robi tutorial na dowolną rzecz oprócz avatara, bo z nim za mało roboty. Z racji tego że jest to duża praca to prace mozna składać do 7 marca. Co ty na to skibix ?
ok, to ja sie nie bede spieszył, w sumie to i tak ostatnio mi nic nie wychodzi wiec jak przeczekam to lepszy tut wyjdzie wiec jak? zostaje 7 marca? czy jakos wczesniej? np. 1 marca?
Sorry że się wtrącam ale ten temat chyba nie powinien być w Trakcie ;/
aGi [Usunięty]
Wysłany: 2007-02-17, 18:42
Dodałam tak, bo wszystko jest ustalone, czyli kto z kim i kiedy. Już nikt nie dołączy i czekamy na prace, tak?
Mati - postonabijacz [żeby gorzej nie napisać ]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.