Forum graficzne z piekła rodem zaprasza do zabawy w świecie grafiki komputerowej i nie tylko. Zaprezentuj swoje prace a my ci je ocenimy. Organizujemy wiele ciekawych konkursów. Wbijaj do nas.
Wygrane Lutego ponownie zostaną poddane weryfikacji i wyłonimy naszą ulubioną pracę minionego miesiąca.
Zapraszam do zabawy!
1Week Cup 5 - CZAKER
2Week Cup 6 - SKIBIX
3Week Cup 7 - aGi
4Kapo61
5Manhunt13
6SKIBIX
7mati
8morsky
9SKIBIX
10Vatra0011
11Mrok13
Jak widzicie szansę na podniesienie rangi autorom dają także prace, które nie brały udziału w konkursach głównych. Taki mały ukłon w stronę wyzwań pobocznych
Każdy może. Nie ma tu żadnych ograniczeń rangowych. Możesz nawet na siebie jeśli uważasz, że to Twoja praca w tym miechu wymiata Nikt tego nie sprawdzi ;p
aGi, to jest trochu głupie.... mogłaś tego nie mówic bo teraz kazdy na siebie bedzie glosowac... ja zagłosowałem na fajną pracke powiem że jest na niej dużo koloru niebieskiego
aGi [Usunięty]
Wysłany: 2007-03-09, 09:40
E tam, nie każdy, ja nie zagłosuję na siebie, tak, dla zasady
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.