Forum graficzne z piekła rodem zaprasza do zabawy w świecie grafiki komputerowej i nie tylko. Zaprezentuj swoje prace a my ci je ocenimy. Organizujemy wiele ciekawych konkursów. Wbijaj do nas.
W regulaminie pisze, że każdy może oceniac jak chce prace natomiast on nie musi ich robic wcale, poza tym ja z @Bartprem jesteśmy rozwinięci bardziej w strone skryptów i robienia stron niż w kierunku grafiki, a oceniac każdy może tylko przy ocenianiu trzeba miec argumenty
Po pierwsze nie pisze tylko jest napisane
a po drugie argument "prymitywne" raczej nic konkretnego nie określa.
Poza tym pisanie ,że "mało kolorowy" - jak tam faktycznie nie ma kolorów (bo... już nie bede tłumaczył kolejny raz dlaczego) też jest raczej nie na miejscu.
Jeżeli krytyka chłopaczki to tylko konstruktywna !
Wysłany: 2007-01-11, 15:29
Człowieku nabijanie postów ... a tak kłutnia to co jest ??
To tyle moja opinia wiem zę to powinno być bezkoloru, ale mówie że lepiej w kolorach wygląda.
_________________ Mój wielki powrót na forum. Nadrabianie
no właśnie artur jeżeli chcesz się do nas przyczepic to też tylko "konstruktywnie". "prymitywne" określa przedmiot (zapamiętaj te słowa raz na zawsze), który wykonany został prymitywnie (np. w starożytności były prymitywne noże) stworzony czyli taki mało podobny do współczesnego albo wykonany z mniejszej ilości materiałów i będący gorszej jakości. "mało kolorowy" oznacza to samo co jest napisane chyba nie powiesz że rękojeśc tego noża nie jest w ogóle kolorowa ??
Hieh ^^ tak właśnie. Spokojnie chłopaki narazie tylko nad modelem siedzę ^^ Artur myślałem o Mentalu, ale tak czy tak możesz zarzucic materialami chromu/metalu pod Vraya. Przydadzą sie, a mysle ze Magnus tez sie ucieszy.
Pozdrawiam,
Solo
You threaten MY people with slavery and Death !"
Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 01 Paź 2006 Posty: 118 Skąd: się wziąłem.. !?
Wysłany: 2007-01-11, 19:48
Oj tak tak tak, chrooo nice nice... ja sie bardzo uciesze na chrom do V-raya.... kiedys tego szukałem, nie specjalnie dogłębnie, ale szukałem...V-ray to dla mnie jeszcze zagadka...wolę posiedzieć na czymś z czym jesem bardziej obeznany. i do czego jest więvej tutków ^^,
Artur contact Me na GG
Pozdro.
_________________ Kiedy następna praca ?? ta informacja jest ściśle tajna łamana przez nie wiem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.