Forum graficzne z piekła rodem zaprasza do zabawy w świecie grafiki komputerowej i nie tylko. Zaprezentuj swoje prace a my ci je ocenimy. Organizujemy wiele ciekawych konkursów. Wbijaj do nas.
Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 01 Paź 2006 Posty: 118 Skąd: się wziąłem.. !?
Wysłany: 2006-12-13, 08:15
Fajny aksamit, obrzeże też mi się bardziej Podoba, Jak bogato to bogato (Karolina to photoshop??) Jak do tego dodać jakąś Koronęz kilkoma lub jednym kamieniem szlachetnym...(Jest fajny Mental Ray'owy materiał szkło, doskonale by spełniał tą rolę, Patrz moje szachy)
A jakby Ci sie udało zrobić Taki Materiał na złoto jak Jest zrobiona Korona króla w Shreku 2 to już w ogóle byłby wypas
Pozdro.
Rośine nam Niezły talent ^^
_________________ Kiedy następna praca ?? ta informacja jest ściśle tajna łamana przez nie wiem.
Hehe dzięki To jest dla mnie wielki komplement
Fakt, to coś na obrzeżu dobre, musze to w 3dsie zrobic dzisiaj wieczkiem sie za to zabiore
I potem korone jeszcze dorobie
Dzięki za komenty
[ Dodano: 2006-12-15, 22:45 ]
Tutaj parę upgradów, zrobiłem do tej poduchy, taką ( powiedzmy złotawą ) falbankę. Będę ją jeszcze poprawiał, bo nie jestem 100 % usatysfakcjonowany. Wykorzystał bym Twój pomysł, Karolina, ale nie wiem jak się zabrać za modelowanie czegoś takiego ale coś wymyślę Póki, co prosiłbym też o jakieś rady co do materiału falbanki, bo materiały trochę u mnie kuleją jeszcze
Są też zaczątki korony mniej więcej tak sobie ją zaplanowałem
I.
II. Inna perspektywa
III. Niech mi ktoś poradzi, co zrobić żeby ten rubin był lepszy
PS. tych co nie znają się na 3d maxie i nie mogą mi podpowiedzieć tych technicznych kwestii. Wypowiedzcie się chociaż jakie to robi wrażenie Możecie mówić co moge do tego dodać itp. Jestem otwarty na propozycje
Pozdrowienia,
Solo
[ Dodano: 2006-12-16, 18:32 ]
Tutaj mały updacik.
Jako takie to złoto jest , ale model korony jest taki narazie podstawowy Będe się musial za model zabrać
Pzdr,
Solo
[ Dodano: 2006-12-17, 18:14 ]
Zmieniłem model korony, bo był beznadziejny ;P
No ludziska, mówcie co o tym sądzicie
[ Dodano: 2006-12-17, 19:47 ]
tutaj następne updaty, ale przestane wstawiać jak nikt się nie będzie wypowiadał
buehehe taki mały ;P
Bo ludziska przychodzą na grafixa, walą zamówieniami, a nic nie ocenią a ja potrzebuje krytki, żeby zmieniać i udoskonalać swoje umiejętności :d
You threaten MY people with slavery and Death !"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.