Forum graficzne z piekła rodem zaprasza do zabawy w świecie grafiki komputerowej i nie tylko. Zaprezentuj swoje prace a my ci je ocenimy. Organizujemy wiele ciekawych konkursów. Wbijaj do nas.
Bardzo proszę o Avatara a właściwie o 2 tylko,żeby na jednym Był napis Patrick a na drugim Patryk04.Avatary mają być takie same a różnić się tylko napisem.Obrazek chciałbym coś w stylu takim jak ma użytkownik *ZeRo4 z Cloudem.Obrazek chciałbym poważny a nie zabawny.Może też być coś z DB Z ale jeśli już to z Tronkiem... tak jak mam teraz Avatara.
Z góry dzięki i będę czekał...
Ostatnio zmieniony przez Patryk 2006-10-17, 17:33, w całości zmieniany 3 razy
Super Avatar.Masz ode mnie za to piwko.Szkoda tylko,że Tronk jest po przemianie.Jeśli uda Ci się znaleźć Tronka w zwykłej formie będę bardzo wdzięczny.No i możesz spróbować zrobić coś z tym Avatarem który mam teraz.Bo Tronk fajnie wygląda w standardowej formie w swoich zwykłych ciuchach...
Także mam prośbe żebyś próbował coś zrobić z tym Avatarem co mam teraz.
Zauważyłem,że trochę go rozjaśniłeś.Jest fajny i o to mi chodziło.Jak będziesz miał czas to zobacz czy da radę tło zrobić tak jak było w oryginale bo tło się trochę rozmazało a napis został taki jaki jest (wiem,że trochę narzekam ale jestem pedantem ) a ramki nie musi być.Na razie zostawie ten sam co mam Avatar żebyś miał do porównania.Z góry dzięki.Sygnaturkę też możesz tu wkleić bo założyłem nowy temat co pisałem w PW.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.