Forum graficzne z piekła rodem zaprasza do zabawy w świecie grafiki komputerowej i nie tylko. Zaprezentuj swoje prace a my ci je ocenimy. Organizujemy wiele ciekawych konkursów. Wbijaj do nas.
Witam tutaj może będziemy dzielić się swoimi najlepszymi czcionkami jakie posiadamy w naszych zbiorach Jeżeli zły temat (tak uważam) to proszę o usunięcie go
Chodzi o to żeby tutaj równierz prezentować czcionki nie tylko mówić jaka ulubiona ale pokazać może wrzucić na neta?
PS:Solo nie jestem smutny dlatego ze mnie upomniales ale swoje prywatne sprawy
PS2:Dzięki harriet za pocieszenie
Sniper, co ty kurde... ziomek ciągle te miny smutne robisz? płaczesz czy co? sorry ale wkurzające jest to że w prawie każdym poście (jak nie w każdym) zamulasz, przestań z tym beczeniem, bądź facetem, weź się w garść, a nie zamulasz te forum, chcesz się komuś wyżalić, zadzwoń do firmy: "wyżal się" a nie tutaj płaczesz, histeryzujesz. Może mnie trochę poniosło ale nie bądź babą, to nie pierwsza i nie ostatnia dziewczyna w twoim życiu, masz 16 lat i pewnie nie jedna dziewczyna cię jeszcze opuści.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.